за нас

Дизайнера

Изкуството

За нас. С повече от 28 години в модния бизнес и с над 15 години опит във висшата мода и изработката на луксозни сватбени и бални рокли, дизайнерът на модна къща Тонена Стойка Хаджиева-Новкова се е превърнала в един от най-успешните и независими дизайнери на България.

Моделирайки всяка една рокля със страст и любов, създавайки не просто рокля, а произведение на изкуството, Стойка Хаджиева-Новкова доказва, че мотото „Обличаме мечтите ви“, достигайки нов смисъл, надминавайки очакванията.

За нас е удоволствие. Френски тюл и шифон, италиански копринен сатен, ръчно изработена дантела и естествена коприна са използвани по такъв начин, че правят всяка рокля на Тонена да изглежда като неповторимо творение.

Модна къща ТОНЕНА предлага елегантни булчински, официални и абитуриентски рокли – дизайнерски бутикови тоалети, изцяло ръчна изработка, в които се постига отличие в дизайна на всеки детайл. Често изработката надминава стотици часа ръчна работа, което се явява истинското изкуство в света на висшата мода и противоположността на масовото производство и бързото облекло.

За нас е удоволствие да ви поканим в ателието ни в гр. Бургас, в уютна и стилна атмосфера имате възможност да получите лична консултация от дизайнера и да намерите перфектната рокля за вашия повод.